Zakelijk

Natuurlijk bieden wij diverse mogelijkheden voor zakelijke gasten, waaronder een vergaderruimte en het gebruik van WiFi. Een goede vergadering heeft altijd een ontspanningsmoment, daarom bieden wij verschillende activiteiten die u kunt gebruiken als onderbreking van de vergadering. Denk hierbij aan een excursie bij 't Geitenboerke, vissen bij d'n buurman, kruisboogschieten bij het Gilde of een wandeling door het natuurgebied rondom de Gasterij.

vergaderruimte

Vergaderruimte

Gasterij 't Dorpsgenot beschikt over een vergaderruimte (capaciteit max. 26 personen), waarbij gebruik gemaakt kan worden van een beamer. Natuurlijk kunnen wij de lunch, diner en dranken verzorgen. Daarnaast ook te boeken in combinatie met een activiteit.

bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. De Oerse Bokkenrijders is bijvoorbeeld een unieke beleving die erg geschikt is als activiteit met het hele bedrijf.

recepties

Recepties

Onze gasterij is ook af te huren als locatie voor uw receptie, diner (met keuzemenu's) of bedrijfsfeest. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

presentaties

Presentaties

De bovenruimte van onze gasterij is geschikt voor het geven van presentaties voor max. 60 personen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

forest challenge

The forest challenge tour

Een mooie en gezellige wandelroute of fietstocht door de bossen, afgewisseld met diverse uitdagende en creatieve teamopdrachten, dat is de Forest Challenge Tour! In teams gaan jullie op eigen tempo op pad door de bossen en weides van Oerle. Gedurende de tocht zullen jullie opdrachten en diverse puzzels tot een goede einde moeten brengen. Het team dat de meeste punten scoort en de juiste route heeft gelopen, gaat er met de hoofdprijs vandoor. De Forest Challenge Tour is leuk, uitdagend en vol teambuilding! Er zijn naast een wandel- of fietstocht ook nog twee andere variaties mogelijk: U kunt namelijk voor de budget 'papieren' versie kiezen of de meer innovatieve en interactieve versie, op onze iPads! Met de iPad kunt u de route en scores zien, zowel van uw eigen team als van alle andere teams. Tevens kan men ook chatten of teams tijdelijk uitschakelen! De Forest Challenge Tour is te boeken vanaf 20 personen.

oers ijssculpturen

Oers Ijssculpturen

IJssculpturen kan het hele jaar door, vanzelfsprekend in de winter, maar ook in hartje zomer! Zolang jullie maar zin hebben om de mouwen op te stropen en lekker te hakken. Een belangrijk element in deze workshop is het plezier en het (Oerse) thema, dus niet al te serieus maar gewoon lekker sculpturen en veel gezelligheid. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een "deskundige" jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen! Ondertussen zorgen wij voor een heerlijke warme chocomel, glühwein of in de zomer voor een glaasje sangria of heerlijk, koud biertje. IJssculpturen is te boeken vanaf 20 personen.

boeren quiz

Boeren quiz

De Boeren Quiz, dat is dé quiz met top entertainment en interactie! De quiz wordt in teams gespeeld en wordt begeleid door de quizmaster(s) die jullie de leukste, grappigste en meest uitdagende vragen voorschotelt. Vragen over het boerenleven, boerderijen, maar natuurlijk ook over ‘t Geitenboerke en Sociaal ondernemen, zullen aan bod komen! We spelen de quiz in verschillende rondes, waaronder ook een foto- en muziekronde. Iedere vraag die goed beantwoord wordt, levert een punt op. Welk team aan het einde van de reeks de meeste punten heeft, mag zich kronen tot winnaar van de Boeren Quiz. De Boeren Quiz is te boeken vanaf 20 personen.