Omgeving

Gasterij 't Dorpsgenot is gelegen aan de Toterfout, een gehucht in de gemeente Veldhoven. In het bosgebied Halve Mijl (ten westen van de Toterfout) liggen zestien prehistorische grafheuvels die in 1966 zijn aangewezen als Rijksmonument.

bos

Natuur & recreatie

Het bosgebied Halve Mijl grenst aan de Toterfout en is een mooi gebied voor een wandeltocht. De Toterfoutroute is een knooppuntenroute van 15 kilometer die u door de bossen van Vessem en Veldhoven leidt. De mountainbike route Veldhoven-Vessem passeert de Gasterij ook en heeft een lengte van 34 kilometer. In samenwerking met de IVN organiseren wij diverse wandelingen met gids door de prachtige omgeving rondom het bezoekerscentrum.

zandbak

Kindvriendelijk

Onze Gasterij beschikt over een speelhoek, grote speelweide, een zandbak met groot klimtoestel en een educatieve wand van IVN Veldhoven Vessem. Terwijl u geniet van een kopje koffie, kunnen de kinderen volop spelen! Ook zijn er diverse spellen in de Gasterij voor als het slechter weer is.

rust

Rust

U kunt bij ons terecht voor de start (of eindstop) van een actieve (mid)dag, maar natuurlijk bent u niet verplicht actief bezig te zijn! Geniet in onze Gasterij van de diverse gerechten en dranken en kom tot rust in een landelijke omgeving.

eindhoven

Eindhoven, Veldhoven

Ondanks de ligging van de Gasterij midden in bos- en landbouwgebieden bent u slechts 11 kilometer verwijderd van de binnenstad van Eindhoven. Ook Veldhoven is slechts 15 minuten fietsen van het bezoekerscentrum verwijderd. Ook Eindhoven Airport is op een steenworp afstand gelegen.