Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Kom eens langs bij Gasterij 't Dorpsgenot om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op om te informeren naar de prijzen.

kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met de lokale IVN afdeling organiseren we diverse thema feestjes. Ook zijn de kinderfeestjes te combineren met een bezoek aan onze buurman, 't Geitenboerke, waar kinderen een rondleiding kunnen krijgen door de stallen.

themafeesten

Themafeesten

Onze Gasterij is een ideale locatie voor het vieren van een themafeest. Wij denken graag met u mee naar de invulling van uw feest. Ook kunt u een combinatie maken met een bezoek aan de geitenhouderij van 't Geitenboerke of de Oerse Bokkenrijders.

feest

Recepties

U kunt bij ons terecht voor het vieren van een verjaardagsfeest, receptie of diners voor groepen of een andere gelegenheid. Ook voor bedrijven hebben we diverse mogelijkheden.

terras

Terras

Niets te vieren? Kom naar onze gasterij en geniet op ons ruime terras of binnen in de gasterij. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor auto's, fietsen, mountainbikes en paarden. Ook kunt u uw elektrische fiets opladen.