Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen voor groepen, families en bedrijven. Wij hebben diverse standaard arrangementen, maar in overleg kunnen we altijd een passend arrangement aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kom eens langs in de Gasterij.

Familiedagen

Familiedagen

Voor familiedagen hebben wij diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een actieve middag met de Oerse Bokkenrijders. Of een excursie bij 't Geitenboerke. Maar ook diverse reuze gezelschapsspellen behoren tot de mogelijkheden.

van geitenmelk tot tosti

Groepsexcursies: Van geitenmelk tot tosti

Een groepsexcursie vanaf 10 personen bestaande uit een excursie bij 't Geitenboerke en een lunch bij Gasterij 't Dorpsgenot. U kunt kiezen uit een ochtendprogramma (start 11:00u) of middagprogramma (start 12:30u) waarbij u een rondleiding krijgt bij de geitenhouderij en diverse soorten geitenkaas mag proeven.

oersebokkenrijders

De Oerse Bokkenrijders

De Oerse Bokkenrijders is een uniek arrangement voor groepen als u op zoek bent naar een leuk en origineel uitje in de omgeving van Eindhoven. Vanuit de gasterij wordt u meegenomen in de tijd van de Bokkenrijders en gaat u op zoek naar de dader(s) van de plunderingen.

Een spannend en bourgondisch avontuur! Meer via oersebokkenrijders.nl.

forest challenge

The forest challenge tour

Een mooie en gezellige wandelroute of fietstocht door de bossen, afgewisseld met diverse uitdagende en creatieve teamopdrachten, dat is de Forest Challenge Tour! In teams gaan jullie op eigen tempo op pad door de bossen en weides van Oerle. Gedurende de tocht zullen jullie opdrachten en diverse puzzels tot een goede einde moeten brengen. Het team dat de meeste punten scoort en de juiste route heeft gelopen, gaat er met de hoofdprijs vandoor. De Forest Challenge Tour is leuk, uitdagend en vol teambuilding! Er zijn naast een wandel- of fietstocht ook nog twee andere variaties mogelijk: U kunt namelijk voor de budget 'papieren' versie kiezen of de meer innovatieve en interactieve versie, op onze iPads! Met de iPad kunt u de route en scores zien, zowel van uw eigen team als van alle andere teams. Tevens kan men ook chatten of teams tijdelijk uitschakelen! De Forest Challenge Tour is te boeken vanaf 20 personen.

oers ijssculpturen

Oers Ijssculpturen

IJssculpturen kan het hele jaar door, vanzelfsprekend in de winter, maar ook in hartje zomer! Zolang jullie maar zin hebben om de mouwen op te stropen en lekker te hakken. Een belangrijk element in deze workshop is het plezier en het (Oerse) thema, dus niet al te serieus maar gewoon lekker sculpturen en veel gezelligheid. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een “deskundige” jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen! Ondertussen zorgen wij voor een heerlijke warme chocomel, glühwein of in de zomer voor een glaasje sangria of heerlijk, koud biertje. IJssculpturen is te boeken vanaf 20 personen.

boeren quiz

Boeren quiz

De Boeren Quiz, dat is dé quiz met top entertainment en interactie! De quiz wordt in teams gespeeld en wordt begeleid door de quizmaster(s) die jullie de leukste, grappigste en meest uitdagende vragen voorschotelt. Vragen over het boerenleven, boerderijen, maar natuurlijk ook over ‘t Geitenboerke en Sociaal ondernemen, zullen aan bod komen! We spelen de quiz in verschillende rondes, waaronder ook een foto- en muziekronde. Iedere vraag die goed beantwoord wordt, levert een punt op. Welk team aan het einde van de reeks de meeste punten heeft, mag zich kronen tot winnaar van de Boeren Quiz. De Boeren Quiz is te boeken vanaf 20 personen.

hightea

High Tea

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke high tea. Heerlijk na een lange wandeling in de bossen, of gewoon lekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een lekker vers kopje thee en heerlijke hartige en zoete lekkernijen uit onze eigen keuken. De high tea bestaat uit hartige hapjes zoals verschillende sandwiches, mini-quiches, verse salades, zoete hapjes zoals mini brownies en verschillende bonbons. Met onbeperkt thee voor € 20,50 per persoon.

happen en trappen

Happen & trappen

Onbekommerd genieten in de Brabantse Kempen, dat is de nieuwe thema route van Happen & Trappen, een fietsroute van ongeveer 32 km verdeeld over vier etappes. Deze fietsroute door de Brabantse Kempen start bij Gasterij 't Dorpsgenot. Vervolgens doet u Dinee café de Kempen (Knegsel) aan om na een kop soep de route te vervolgen richting 't Brabants Genot in Waalre voor een hoofdgerecht. De laatste stop is bij partycentrum 't Witven in Veldhoven waar u een heerlijk dessert voorgeschoteld krijgt. Download de folder of kijk op de website van Happen & Trappen voor meer informatie.

happen en stappen

Happen & stappen

Het is genieten geblazen in deze twee oerhollandse dorpen waarbij bourgondisch genot op nummer één staat. De vele monumenten en prachtige natuur laten een onuitwisbare indruk achter. Deze route van 18km brengt u langs de prehistorische grafheuvels en verschillende langgevelboerderijen. Wandel mee door de diverse landschappen langs weilanden en door bossen, maar ook passeert u diverse prachtige monumenten. Kijk op de website van Happen & Stappen voor meer informatie.